Få lavet dine Hair extensions med flettemetoden

Hvis man gerne vil have længere eller tykkere hår, så er der heldigvis råd for dette. Der er flere og flere især piger der er blevet glade for at få lavet hair extensions, da dette giver et super smukt og fyldigt hår, plus en længde som man helt selv ønsker.

Der er rigtig mange piger der ønsker sig noget langt flot hår, men som simpelthen ikke har mulighed for at gro det super langt fordi det knækker af inden det når den ønskede længde. Der er mange der vælger at få lavet deres extensions for at få længere hår, men faktisk er det også noget man kan gøre hvis man er ked af at have lit for tyndt hår, og ønsker noget mere fylde og noget mere volumen.

Ved flettemetoden bruges der ikke keratin, tape eller klister. Håret kan oprykkes og genbruges.

Lige meget om man er blond eller brunette, eller om man har kort eller langt hår, så kan man få det gjort længere og fyldigere med nogle gode extensions. Det giver det bedste resultat hvis man sørger for at lade sit hår gro lidt ud inden man får lavet dem, hvis man har alt for kort hår kan det være svært at sætte extensions i, uden at man kan se at de er der.

Hair extensions med flettemetoden giver det mest naturlige resultat

Der er rigtig mange måder at få sat extensions i, man kan svejse det på, og man kan vælge at sy det på. Man kan også vælge at bruge extensions som man kan tage af og på efter behov, dette er der rigtig mange piger der vælger at bruge. Det er dog ikke det pæneste resultat man kan få, og hvis man ikke føler at det er nødvendigt at kunne tage håret af igen, er det en meget bedre løsning at få lavet en mere permanent løsning.

Hair extensions flettemetoden
Hair extensions med flettemetoden

Hvis man får hair extensions sat på via flettemetoden får man et meget pænt og meget naturligt resultat. Det er en måde hvor man simpelthen fletter kunstigt hår sammen med det ægte hår. Det er et stykke håndarbejde som tager lang tid, da det er meget små totter hår der skal flettes sammen. Men når resultatet er færdigt kan man også se at det er ventetiden værd, det ser super naturligt ud, også selvom man sætter håret op. Det er en god måde at få extensions i fordi det ser rigtig godt ud, men også fordi det er mere skånsomt for ens naturlige hår.